Free songs
Domů / Bydlení / Vyberte si designové osvětlení v retro a vintage stylu

Vyberte si designové osvětlení v retro a vintage stylu

Osvětlení je v interiérech často opomíjeno, protože ho spousta lidí považuje za utilitární detail, který má zajistit potřebné světlo. Ve skutečnosti se však může jednat o mnohem více než jen o světlo.

V současné době je velice oblíbený retro a vintage styl, přičemž ve stejném duchu se mohou nést i světla v místnostech. Velice důležité je, aby svítidlo nejenže zaujalo po designové stránce, ale zároveň dokonale plnilo svou funkci. Existuje spousta variant, které nabízejí osobitost i účel, a to od stolních a stojacích lamp až po závěsná svítidla. U lamp se používají často textilní kabely, které ke dřevu mnohem lépe pasují.

Kde vybrat osvětlení?

Pokud preferujete originalitu a nechcete mít svítidla stejná jako v každé druhé domácnosti, poohlédněte se po výrobcích designových modelů. Bytové dekorace ve vintage stylu jsou populární, přičemž ve stejném provedení mohou být i svítidla, ovšem je nezbytné najít vhodného prodejce.

Obrátit se můžete na společnost BOHEMIA DESIGN, která vyrábí všechny své produkty na území České republiky a používá vysoce kvalitní materiály. Výsledkem pak jsou vintage a retro svítidla, která se stanou chloubou vaší domácnosti. V nabídce má kromě jiného i kabel z textilu a další prvky.

Vintage osvětlení pro váš domov

Vintage předměty jsou jedinečné, neobvyklé a kvalitní. Osvětlením ve vintage stylu dodáte místnosti osobitý vzhled. Ujasněte si však, o jaký druh svítidla by se mělo jednat. V obývacím pokoji by totiž měl být hlavní zdroj světla v podobě závěsného svítidla, a potom nějaký vedlejší zdroj, tedy lampy. V místnostech, jako jsou chodby, koupelna, toaleta, vám vystačí jedno svítidlo.

Pusťte se tedy do výběru osvětlení, kterým zkrášlíte každou místnost. Dávejte si pozor na to, jak světla vypadají, protože mohou ovlivnit celkovou atmosféru interiéru.

O admin

Komentování uzavřeno

Nahoru